fbpx
Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Bizcocho fácil de turrón

El turrón en mi casa nos apasiona.

Y los bizcochos rápidos y fáciles.
Este lo haces en un ratillo todo junto como aquel que dice.

vamos con los ingredientes:
– 5 huevos.
– 100 ml de nata.
– 1 tableta de turrón blando de unos 200gr.
– 220 de harina.
– 1 sobre de levadura.
– 60 ml de aceite de girasol
– una pizca de sal.
– 170gr de azúcar. 
Opcional: le puedes añadir una ralladura de medio limón, o una cucharadita de vainilla o unas gotas
de esencia de turrón para intensificar el sabor.
*Precalentar horno a 200º.
*Poner a batir los huevos + azúcar hasta que doblen su volumen.
* Incorporar el aceite + nata + si se quiere poner algo de sabor (Opcional)
* Batir.
* Añadir la tableta de turrón troceada en la batidora o con un tenedor.
*Mezclar todo con la harina + sal + levadura.
* Poner spray desmoldante a nuestro molde o mantequilla e incorporar nuestra mezcla del bizcocho.
*Llevar al horno que le bajaremos la temperatura a 180-170º según horno.
* Y tenerlo como unos 40 minutos. todo depende del molde que usemos.
*Sacar y enfriar en una rejilla.
*Si te gusta como a mi espolvorea azúcar glass.
Está más rico al día siguiente, aunque en los golosetes de mi casa como no hacen asco a nada,
se lo comieron con un gusto tremendo.
      Ya sabes a ser feliz y a hornear muchos deseos.